Ratsastus

  • Esteet
  • Kuitu kentän pohjaan
  • Valaisimet
  • Maneesin turvaseinä
  • Maneesin ja kentän peilit

Turvavaatimukset, maneesiratsastuksessa on noudatettava monia turvallisuusvaatimuksia, sillä ratsastajien vauhti voi sisälläkin olla vaarallisen kova. Seinien pintamateriaalina on usein puu tai teräs, joihin osuminen voi aiheuttaa vahinkoa hevoselle ja ratsastajalle. Pitkäikäisin turvaseinä on tehty synteettisestä maneesien seinien suojamateriaalista, jolle on haettu patentti.

Maneesin turvaseinä on kehitetty erityisen kestäväksi ja etenkin uskomattoman paljon turvallisemmaksi kaikille ratsastajille ja hevosille. Tärkeimmät syyt tämän uskomattoman tuotteen valitsemiseen ovat kustannukset, erittäin hyvä turvallisuuden taso hevosille ja ratsastajille, kestävyys, ulkonäkö, säilyminen hyvännäköisenä ja helppohoitoisuus. Niin yksinkertaista se on.

Iskunkestävän Q-line® -turvaseinän synteettinen materiaali on kehitetty erityisesti tiukimpien teknisten standardien mukaiseksi takaamaan sinulle ja hevosellesi huippulaatua ja -suojaa. Seinä on vedenpitävä ja kestää kaikki mekaaniset kuormitukset. Synteettinen erikoismateriaali ja tasainen pinta tekevät turvaseinästä erittäin kestävän ja siksi pitkäikäisen. Investoi omaan ja hevosesi turvallisuuteen Q-line®-turvaseinän avulla.