Rahoitus ja maksaminen

Tuotteiden maksaminen voidaan järjestää toimitustavasta ja kaupan koosta riippuen seuraavilla tavoilla.

1. Maksu noudettaessa

Noudettaessa tuotteet voidaan maksaa käteisellä tai pankki- ja luottokortilla. Meillä käy American Express, VISA, Mastercard ja Maestro

2. Jälkivaatimus

Matkahuollon tai Postin kautta toimitettavat tuotteet jälkivaatimuksella, eli maksetaan noudettaessa asiamieheltä.

3. Lasku

Laskulla 7 pv netto tuotteiden toimituksesta, mutta edellyyttää myönteistä luottopäätöstä. Tilauksen ollessa asiakkaan erikoismitoilla, niin tilauksen vahvistus voidaan tehdä ennakkomaksulla 50% tilattaessa. Suuremmissa toimituskokonaisuuksissa laskutus voidaan sopimuksen mukaan jakaa maksuposteihin.

Postin kautta lähettävissä laskuissa on tarkistettava, että laskussa on viitenumero ja viivakoodi laskun alareunassa. Laskujen väärennys on nykytekniikalla helppoa ja meidänkin asiakkaat ovat joutuneet tämä ilmiön uhriksi, joten tarkistakaa laskun aitous ennen maksamista. Meidän viitenumero alkaa aina 4 numeroisella asiakasnumerolla, joka löytyy laskusta.

4. Illi´s tili

Tilauksen yhteydessä haetaan rahoituspäätös Resursbank:lta ja rahoitus voidaan myöntää 6000 euroon saakka.

Maksuaika 1 - 72 kuukautta. 12 Kuukautta ilman korkoa. Veloitamme ainoastaan tilinavausmaksun 35€ ja käsittelymaksun 4€/kk. Halutessasi pienemmän kuukausierän voit valita maksuaikataulun aina 72 kuukauteen asti koron ollessa silti edullinen.

Edut
Tilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun (3, 12, 24, 48 tai 72 kk). Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

Sähköinen rahoitushakemus

Rahoituspäätös lähetetään sähköpostiisi vuorokauden kuluessa. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:
•    Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.
•    Suosittelemme hakemuksen tekemistä Internet Explorerilla Windows-ympäristössä.
•    Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
•    Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
•    Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
•    Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.


Rahoitusesite


Yleiset ehdot


Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot


(Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.)


Avaa rahoitushakemus tästä


Myönteisen päätöksen saatuasi ota yhteyttä Illis asiakaspalveluun 010 2391300. Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus.


Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).