Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Intro section

Intro text

Illi´s on erikoistunut hevostilojen rakennusten ja kalusteiden kehitykseen sekä valmistukseen


Intro button

Ota yhteyttä »

Features section

Feature 1

Rakentaminen


Feature 2

Talliin


Feature 4

RatsastusUudistamme parhaillaan kotisivujamme.

Pahoittelemme päivityksestä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä. Päivityksen aikana löydät meidät myös Facebookista.

Tietoja meistä

Illi´s on valmistanut kotimaisia hevostallien kalusteita jo vuodesta 2004 .

Illi's on Suomalainen tallikalusteiden kehittäjä ja valmistaja. Illi´s on laadukas ja monipuolinen tuoteperhe, joka sisältää kalusteita laidasta laitaan kaikille hevostiloille. Toimituslaajuutemme voi sisältää myös rakennukset pystytettynä ja kalusteet asennettuna tai pelkät elementit.

Kalusteet valmistetaan aina asiakkaan ilmoittaman tila mitoituksen mukaan ja mitään ns. vakiokokoja ei nykyisin varastoida.

Tehokkaan valmistusmenetelmän avulla elementtien toimitusajat ovat 2 - 4 viikkoa riippuen tilauksen laajuudesta.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät laadukkaat ja kotimaiset tallikalusteet: karsinat, loimitelineet, juomalaitteet ja ruokinta-automaatit, pientallit, sadekatokset, solariumit ja kävelytyskoneet sekä paljon, paljon muuta.

Vaikka et löydä sopivaa tuotetta sivultamme, niin ota yhteyttä ja kerro tarpeesi koska me teemme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun tarvitset  laadukkaita ja luotettavia tallikalusteita tai elementtejä, ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme ja kysy lisää - tai jätä halutessasi vaikka suoraan tarjouspyyntö. Palvelemme sinua parhaamme mukaan kaikissa tuotteisiimme liittyvissä asioissa.

Lue lisää ››